Elektroprivreda HZHB:Održan sastanak s direktoricom Europske investicijske banke u BiH

i njezinim suradnicima, priopćeno je danas iz tog poduzeća. Tom prigodom redoviti uvid u stanje i dinamiku aktivnosti na realiziranju projekata revitalizacije i sanacije HE Rama i CHE Čapljina koji su pri samome kraju ocjenjeni su vrlo uspješnim, jednako kao i projekti obnove i izgradnje distribucijskih objekata koji se financiraju iz ranije osiguranog kredita od 20.000.000 eura.

Na sastanku je naglašen obostrani interes za nastavkom razgovora oko kreditiranja odnosno sklapanja kreditnih aranžmana za izgradnju novih proizvodnih objekata, posebice vjetroelektrana i hidroelektrana JP Elekroprivreda HZ HB, sukladno odlukama Vlade Federacije BiH, kao i za daljnja ulaganja u distribucijsku mrežu.

Direktorica Hoenicke iskoristila je prigodu i čestitala generalnom direktoru Žariću za dobivenu trostruku nagradu, najbolji menadžer 2010. godine, najkompanija JP Elektroprivreda HZ HB i gospodarski podvig godine puštanje u rad Mostarsko blato, te poželjela još puno uspjeha daljnjem poslovanju, priopćeno je iz Elektroprivrede HZ HB Mostar.

(Fena)