Ubojica Radojke Jugović uhićen u Neumu

Policijski auto
Radojke Jugović (69), koje se dogodilo prije tri dana u mjestu Mokro kod Pala, te su uhitili Nemanju Đokića, nastanjenog u mjestu Sumbulovac (22) i Gavrila V. iz Ljubogošte (26).

Kako je priopćeno na izvanrednoj press konferenciji, Đokić je lociran u Neumu gdje su ga uhitili pripadnici MUP-a HNŽ. Drugoosumnjičeni Gavrilo V. uhićen je na području općine Pale.

Đokić i njegov saučesnik, prema informacijama iz policije, krenuli su u pljačku s namjerom da ukradu novac. U kući je došlo do okolnosti da su počinili i teško krivično djelo ubojstvo, odnosno zadavili su staricu.

Ubojstvo je prema našim saznanjima počino Đokić. Na licu mjesta pronađen je veći broj tragova koji su vještačeni te je saslušan veći broj svjedoka što je doprinjelo da se dođe do korisnih podataka u rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, kazao je Radenko Vasiljević, načelnik CJS-a Istočno Sarajevo.

On je, kako piše Dnevni avaz, dodao da razbojnici ipak nisu pronašli novac koji su htjeli ukrasti nego ga je policja pronašla naknadno u kući ubijene.

Obojica uhićenih danas su predati u nadležnost Okružnom tužiteljstvu Istočno Sarajevo.