Teška prometna nesreća na magistralnoj cesti M-17 Mostar - Čapljina

crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rađanje, porođaj, bolnica, crna kronika, crna kronika, Posušje, pokušaj samoubojstva, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, crna kronika, drežnica, prometna nesreća, Mostar, hitna pomoć, vrućina, crna kronika, crna kronika, hitna pomoć, Šibenik, crna kronika, crna kronika, crna kronika, rukometaš, smrt, smrt na terenu, pokušaj samoubojstva, Orašje, crna kronika, braća, Infarkt, italija, prometna nesreća, zadar, pogibija, Beograd, tragedija, crna kronika, Split, petarda, ozljeda, crna kronika, telefon, perverznjak, uhićenje, hitna pomoć, Split, tablete, maloljetnice, hitna pomoć, Mostar, rađanje, prometna nesreća, Mostar, Grabovica, crna kronika, crna kronika, crna kronika, Stolac, radnik, pogibija, stojan vrlić, mrtvac, Ilići, navijač, Hrvatska, frankfurt, pogibija, beba, smrt, šok, temperatura, sanski most, dječak, pogibija, prometna nesreća, Polog, prometna nesreća, Banja luka, crna kronika, em
Prometna nesreća u kojoj je automobil dubrovačkih registarskih oznaka sletio s magistrale i zaustavio se uz samu Neretvu, dogodila se na oko kilometar južnije od prigradskog naselja Buna.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNŽ u nesreći je sudjelovao osobni automobil Honda koji je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s magistralne ceste niz strminu i zaustavio se nakon 40 metara uz samu rijeku Neretvu.

U trenutku nesreće u automobilu su bile tri osobe i to N.S. i A.A. koji su zadobili lakše tjelesne ozljede i K.T. koji je zadobio teške tjelesne ozljede. Neslužbeno saznajemo da su sve tri osobe državljani Hrvatske i da su s područja Metkovića.

Automobil se kretao iz smjera Mostara prema jugu, te je udario u ivičnjak, zatim je prešao preko proširenja za odmor i sletio niz strminu, da bi se zaustavio na stijenama na oko jedan metar od rijeke Neretve.

caportal.net