Humanitarna akcija: Brotnjo za Dubravku

04.10.2019
1/2

Tridesetsedmogodišnja, Dubravka Macanović iz Banja Luke boluje od karcinoma pluća.

Operacija nije moguća i stoga su joj liječnici uključili biološku terapiju, koja daje dobre rezultate.

No, za ovu vrstu liječenja potrebno je mnogo novca. Već neko vrijeme mnogi dobri ljudi organiziraju himanitarne akcije za ovu vedru, mladu i lijepu djevojku, koja se ne predaje.
Tako je ovih dana i u Brotnju gdje je Dubravka provela duže vremena radeći.

Humanitarnu akciju pokrenula je hvalevrijedna grupa "Mame Brotnja". Nešto više o samoj humanitarnoj akciji kazala nam je Ivana Barbarić.

-Dubravka koja je pomagala mnogima, sada više nego ikada potrebna je pomoći! Ona ima karcinom pluća, a da bi ozdravila, potrebna joj je biološka terapija koja košta 8000 eura. Do sada je primila pet terapija, te su ostale još tri.

U našem Brotnju provela je dugo vremena radeći, te se svojim osmjehom i radošću uvukla svima u srce. Sutra 5. listopada organiziramo akciju za nju. Akcija će se odvijati koja će se od 15 do 18:00 u prostorijama Fo’Resta, za one koji ne znaju, put za Miletinu, bivši Bungalovi.

U organizaciji naše grupe Mame Brotnja bit će izloženi štandovi na kojima će se prodavati zimnica, slane i slatke slastice te poklon bonovi naših donatora. Prilikom toga restoran Borovi 82’ svu sutrašnju zaradu donirati će na račun naše Dubravke, kazala je za Hercegovina.info ispred grupe Mame Brotnja Ivana Barbarić.

Svi vi koji niste u mogućnosti sutra biti u ForRestu u Međugorju, za pomoć Dubravki Macanović možete nazvati humanitarni broj 1458 i donirati 1KM, ili uplatom na račun:

1613000089700126; Suzana Marić, Debeljaci bb, Banjaluka

Za uplate iz inozemstva:

SWIFT CODE: RZBABA2S

IBAN CODE: BA391613000089700126

loading...