Čitluk: Požar u Potpolju, gorila borova šuma, spašena obiteljska kuća i gospodarski objekt Vinarije

Čitluk, požar, Mostar, požar, Tomislavgrad, požar, šteta, nafta, požar, vatrogasci, požari, vatrogasci, Knešpolje, eksplozije, požar, Stolac, požar, gašenje požara , požar, Čapljina, požar, požar u automobilu, Čitluk, požar, Čapljina, Tomislavgrad, požar, HNŽ, MUP HNŽ, vatrogasci, zoran kandić, Humanitarna akcija
Kako doznaje Brotnjo.info od Zapovjednika čitlučkih vatrogasaca gosp. Silvija Ostojića, vatra je zapaljena neposredno u blizini jednog privatnog gospodarskog objekta, a zahvaljujući jakoj buri ubrzo se proširila.

Najveća opasnost predstavljala je za obiteljsku kuću koja se nalazi u neposrednoj blizini, te za gospodarski objekt Vinarije Čitluk.

Zahvaljujući prisebnosti djelatnika Vinarije Čitluk i tvrtki koje se nalaze u neposrednoj blizini kao i vatrogascima vatra je lokalizirana i stavljena pod kontrolu. Kad je u pitanju materijalna šteta, ona se u ovom trenutku ne može procijeniti, a prema onome što se može vidjeti oštećen je mali dio krova na spomenutom gospodarskom objektu Vinarije Čitluk.

Apel svim žiteljima Brotnja da za vrijeme ovih vrućina ne pale vatru na otvorenome, jer time mogu ugroziti vlastiti život, živote svojih bližnjih, prijatelja, susjeda kao i vrijednu imovinu, kuće, poljoprivredne strojeve, automobile. Kasno je misliti kad se nešto dogodi!