HERCEGOVIH 100 VJEŽBENIKA Pročitajte imena i prezimena kandidata koji su primljeni u prvom krugu

Vlada HNŽ, 100 vježbenika, pripravnički staž, Mostar, Hercegovina, vijesti

Vlada Hercegovačko-neretvanske županije primila je određene kandidate te poziva na zaključenje ugovora u prvom krugu.

"Temeljem raspisanog Javnog poziva za prijam 100 vježbenika u županijska tijela uprave, upravne organizacije i druge službe, tijela i institucije Hercegovačko-neretvanske županije, obavješćujemo kandidate o tomu kako je Vlada HNŽ-a donijela Odluku o odabiru kandidata (vježbenika) za zaključenje ugovora u prvom krugu, po programima sufinanciranja zapošljavanja u suradnji s Federalnim zavodom za zapošljavanje i Službom za zapošljavanje HNŽ-a.

Odabrani kandidati dužni su pristupiti potpisivanju ugovora koje će biti održano u srijedu, 15. prosinca 2021. godine u 9:00 sati u dvorani zgrade Vlade HNŽ-a (Stjepana Radića 3, Mostar), u skladu s postavljenim rokom Federalnoga zavoda za zapošljavanje.

Hercegovina,Vlada HNŽ,100 vježbenika,pripravnički staž,Mostar,vijesti

Istodobno obavješćujemo kandidate koji nisu odabrani za prijam u prvom krugu, kako će dodatni prijam kandidata, kojega će Vlada HNŽ-a financirati u cijelosti, biti proveden tijekom sljedećega mjeseca, sukladno financijskim mogućnostima Proračuna HNŽ-a, o čemu će kandidati biti pravodobno obaviješteni", naveli su.