VIDEO  Grčki navijač ubijen u sukobima s BBB-ima

BBB Atena
Screenshot

Grčki navijač atenskog nogometnog kluba AEK izboden je nožem u noći na utorak tijekom tučnjave s navijačima zagrebačkog Dinama, doznaje se u grčkoj policiji.

U sukobima navijača najmanje je šestero ozlijeđeno prije prve utakmice Lige prvaka koja bi se trebala održati u utorak navečer na stadionu AEK-a u predgrađu Atene.

  • Ozbiljni incidenti dogodili su se ispred stadiona. Mladi Grk je izboden na smrt, a šest drugih ozlijeđenih osoba još uvijek je u bolnici, rekla je grčka policija.
  •  

Izbodeni 22-godišnjak prebačen je u atensku bolnicu prije nego što je podlegao ozljedama u noći na utorak, rekla je policija.

Grci navode da je ozlijeđeno još osam osoba među kojima i 17-godišnjak. Pišu i da su hospitalizirana tri Grka i pet Hrvata. Navode i da grčki 17-godišnjak ima teške ozljede mozga nakon udarca kamenom u glavu. Prema njihovim informacijama o stravičnim događajima, uhićeno je 96 osoba, a uhićeni su odvedeni u tzv. GADA-u odnosno glavnu policijsku upravu gdje su na ispitivanju.

Na mjesto događaja stigle su i jake snage specijalaca koji su uz pomoć suzavaca i dimnih granata suzbile incidente. Trenutno se, pišu Grci, nastoji identificirati ubojica 22-godišnjeg navijača AEK-a.