GRADONAČELNIK MARIO KORDIĆ "Benzinske crpke postaju mali diskonti"

Mario Kordić
Hercegovina.info

Mostarski gradonačelnik Kordić za govornicom tijekom sjednice Gradskog vijeća Grada Mostara odgovorio je oporbenoj Vesni Šunjić (HRS) na njezino vijećničko pitanje koje se ticalo radnog vremena pekarnice Mlinar koja je u sklopu benzinske crpke OIL AC u Vukovarskoj ulici.

"Što se tiče pekarnice, ja stvarno nemam neki odgovor. Kako se ona vodi, je li u sklopu benzinske crpke ili ne, ne znam. Očito su našli neki 'trik'. Ono što je sigurno je da ćemo morati promijeniti odluku o radnom vremenu, staviti na doradu. Pojavio se problem nelojalne konkurencije, rekao bih i bezobrazluk kod ljudi koji imaju uvjet da rade nedjeljom. Počeli su od benzinskih crpki praviti male diskonte i možete kupiti svega od mlijeka pa nadalje.

Nije to loša pojava jer će se svima nama dogoditi da nešto zaboravimo i da imamo mogućnost kupiti. No vani, u nekom uređenom svijetu ta litra mlijeka košta duplo ili troduplo negoli u trgovinama i onda niste motivirani ići tamo nedjeljom ili svaki dan kupovati osim kad je baš nužda i kad baš treba", rekao je čelni čovjek Grada na Neretvi.

Na kraju svog obraćanja Kordić je naglasio da je aktualno pitanje kako urediti oblast neradnih dana i da će svi biti uključeni u traženje rješenja i da se ide u tom smjeru iznalaženja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.