VIDEO  Grad stavlja kocke, bivši gradonačelnik stavlja kocke. Građanima sumnjivo, a on tvrdi da je o njegovu trošku

Ivan Prskalo, bivši gradonačelnik mostara, Mostar, trotoar
Ilustracija/hercegovina.info

Građani Mostara, preciznije stanovnici mostarskog naselja Smrčenjaci obratili su nam se pod sumnjom da je dio materijala, koji se koristi za popločavanje nogostupa u tom dijelu grada, završio ispred garaže Ivice Prskala, bivšeg gradonačelnika Mostara.

Na Smrčenjacima se trenutačno renovira više nogostupa, a u izgradnji je i dugopriželjkivani kružni tok koji će sigurno smanjiti strah kod vozača na tom raskrižju o kojem se već dosta pisalo.

Sadržaj se učitava...

Na videu koji nam šalje čitatelj vidi se kako u dvorištu privatne obiteljske kuće bivšeg gradonačelnika radnici postavljaju betonsku galanteriju, koja se, kako nam piše čitatelj, može vidjeti po gradu gdje su se renovirali nogostupi.

Ivan Prskalo,bivši gradonačelnik mostara,Mostar,trotoar

Dok susjedi i stanovnici tog dijela izražavaju sumnju zašto se baš sad i baš ovakva betonska galanterija postavlja ispred kuće Ivice Prskala, on sve navode demantira tvrdeći da se sve radi o privatnom aranžmanu te da ispred njegove kuće nije ništa rađeno čime bi se oštetio proračun svih poreznih obveznika.

"Ništa nije o gradskom trošku, sve je privatno. Nema nikakve veze s radovima u naselju", kaže Prskalo u telefonskom razgovoru na naš upit o radovima u njegovu dvorištu.

Ivan Prskalo,bivši gradonačelnik mostara,Mostar,trotoar

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.