Grabar Kitarović na misi u Imotskom

Kolinda Grabar Kitarović, sv misa, Imotski

Kolinda Grabar – Kitarović, predsjednička kandidatkinja HDZ-a u sklopu kampanje za nadolazeće predsjedničke izbore danas je boravila u Imotskom gdje je na glavnom trgu razgovarala s građanima, a potom sudjelovala na misi u crkvi sv. Franje Asiškog, javlja Hrvatski Medijski Servis.

U posjeti Kolinde Grabar-Kitarović Imotskom, među ostalim, sudjelovali su župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader, gradonačelnik Imotskoga Ivan Budalić te načelnik općine Posušje Branko Bago.

Pozdravljajući njezinu nazočnost na misi, župnik Zoran Kutleša joj je zahvalio što je Imotski izabrala za dolazak na misu, nakon čega se prolomio pljesak vjernika u ispunjenoj crkvi sv. Franje Asiškog.

“Naša predsjednica je nakratko prestala sa svojim obvezama da bi se pomolila Bogu i zazvala Božji blagoslov na sebe, na svoj život i rad”, kazao je župnik Kutleša.

Podsjetimo, predsjednički izbori u Republici Hrvatskoj održat će se u nedjelju, 22. prosinca.

Svi koji koji žele glasovati na biračkim mjestima u diplomatsko-konzularnim predstavništvima Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini trebaju se registrirati – zahtjevi za registraciju mogu se podnositi zaključno do srijede, 11. prosinca.