RADOVI Iz Čapljine u Čitluk i obratno ići će se okolo

Nova cesta Međugorje-Čitluk
Hercegovina.info

Ministarstvo prometa i veza Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ) donijelo je rješenje kojim se odobrava izmjena režima prometa na dionici regionalne ceste R-425a, od mosta u Miletini do kružnog raskrižja Atlas u Međugorju i samom kružnom raskrižju. 

Razlog za izmjenu režima prometa je postavljanje završnog habajućeg sloja asfalta, koje će izvođač radova na rehabilitaciji spomenute regionalne ceste izvesti od 1. do 7. ožujka u vremenu od 7:30 do 18 sati.

Nova cesta Međugorje-Čitluk

U rješenju koje je potpisao ministar Stjepan Krasić navedeno je kako će se asfalterski radovi izvoditi u cijeloj poprečnoj širini prometnice da se ne izvodi produžni spoj, odnosno radi postizanja što bolje zbijenosti i ravnosti habajućeg asfaltnog sloja.

Nova cesta Međugorje-Čitluk

Za vrijeme izvođenja radova režim odvijanja prometa bit će izmijenjen na način da će se promet iz smjera Čapljine preusmjeriti desno prije mosta u Miletini za Međugorje, a iz smjera Čitluka prema Čapljini na alternativni pravac Čitluk – Mostarska vrata – Čapljina, navedeno je iz Općine Čitluk. Odvijanje prometa kontrolirat će pripadnici Policijske uprave Mostar (Policijske postaje Čitluk) i Policijske uprave Čapljina.