Predsjednik Komore FBiH u posjeti tvrtki Rimac automobili

Rimac automobil, posjeta
Jedna od vrlo uspješnih suradnji ostvarena je i na nedavno održanom 13. međunarodnom sajmu gospodarstva u Tešnju s tvrtkom "Rimac automobili d.o.o. Sveta Nedelja - Republika Hrvatska, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Podsjećamo, drugog dana sajma u okviru Panel diskusije koju je organizirala Komora F BiH održana je i prezentacija "Ideja, nastanak i put u budućnostkompanije "Rimac automobili" čiji je prezentator bio Miroslav Zrnčević - testni inžinjer Odjela za istraživanje i razvoj kompanije Rimac automobili.

Pozitivne impresije iz BiH i Tešnja, te suradnja s Komorom F BiH su bile i povod za službenu posjetu predsjednika Gospodarske komore F BiH dr. Marka Šantića ovoj tvrtki, kojom prilikom je posjetio proizvodni i izložbeni prostor Rimac automobila u Svetoj Nedelji.

Domaćini i gosti su suglasni da se nastavi suradnja u narednim projektima, a sudeći po tome koliki respekt uživa tvrtka Rimac automobili, sigurno je da će suradnja ove tvrtke s Komorom F BiH s razlogom biti predstavljana kao ekskluzivna, na obostrano zadovoljstvo./HMS/