OD LIPNJA Avionom iz Banja Luke prema Europi već za 20 eura

OD LIPNJA Avionom iz Banja Luke prema Europi već za 20 eura

Wizz Air, aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Europi, najavila je pokretanje letova iz Banje Luke ka četiri destinacije. Početak letova najavljen je za lipanj 2021. godine. Banja Luka će se na ovaj način povezati sa sljedećim gradovima: Eindhoven (Nizozemska, početak letova 7. lipnja - letovi će biti ponedjeljkom i petkom), Basel/Mulhouse (Francuska, početak letova 6. lipnja - letovi će biti srijedom i nedjeljom), Malmo (Švedska, početak letova 7. lipnja - letovi će biti ponedjeljkom i petkom) i Dortmund (Njemačka, početak letova 3. lipnja - letovi će biti četvrtkom i nedjeljom). Mjesta na letovima ka ovim destinacijama već su u prodaji na wizzair.com ili putem mobilne aplikacije po cijeni već od 19,99 eura.

Nove Wizz Airove rute obuhvataju četiri nevjerojatne destinacije na koje putnici iz Bosne i Hercegovine mogu letjeti. Ovi letovi će biti pokrenuti u lipnju 2021. i obavljat će se dvaput tjedno. Očekuje se da će nove rute stimulirati sektor zrakoplovstva, kao i ugostiteljstva u regiji, dok će istovremeno putnicima iz Bosne i Hercegovine biti omogućeno da po najnižim cijenama s Wizzom putuju do Nizozemske, Francuske, Švedske i Njemačke.

Kako bi pomogao putnicima i posadi da putuju sigurno i bezbrižno, Wizz Air je uveo niz pojačanih higijenskih mjera za podršku fizičkom distanciranju tijekom ukrcavanja, kao i za poboljšanu čistoću u avionu. Kao dio ovih mjera, putnici bi se trebali čekirati, svu kupovinu i plaćanja vršiti online da bi fizički kontakt na aerodromu sveli na najmanju moguću mjeru. Putnike mole da se pridržavaju novih pravila fizičkog distanciranja tijekom ukrcavanja i iskrcavanja iz aviona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako HEPA filteri u svim Wizz Air avionima filtriraju 99,97% virusa i bakterija u zraku letjelice, posada i putnici moraju nositi maske tijekom cijelog leta.

Da bi bezbrižno putovali u ovim nesigurnim vremenima, Wizz Air potiče putnike da koriste WIZZ Flex. Dodavanjem ove usluge rezervaciji putnici mogu biti sigurni da će se, ukoliko se okolnosti promijene ili ako jednostavno žele putovati na neki drugi datum ili odredište, moći otkazati let do 3 sata prije polaska bez ikakve naknade i da će im 100-postotna vrijednost prvobitne cijene koju su platili odmah biti upisana kao Wizz kredit, kao i da mogu promijeniti datume, pa čak i rute. 

Sve karte za naše nove destinacije mogu se rezervirati putem službene internet stranice ove kompanije.