Konzum svoje kupce vodi u Norvešku na Europsko rukometno prvenstvo

Konzum, nagradna igra

Povijesni rezultat Rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja se prvi put plasirala na europsko prvenstvo s ponosom su dočekali u kompaniji Konzum. Ideja da Konzumovi kupci budi dio ove velike i značajne sportske priče rezultirala je velikom nagradnom igrom „Konzum te vodi na Euro“, koja u Konzumu počinje 01. studenoga.

Sigurni smo da veliki broj naših vjernih kupaca želi direktno sa tribina bodriti našu rukometnu reprezentaciju, te smo odlučili 10 najsretnijih nagraditi putovanjem u Norvešku na rukometnu utakmicu Norveška – BiH, koja će se igrati u Trondheimu 10. siječnja sljedeće godine. Vjerujemo da će to za njih biti nezaboravno iskustvo. “ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Namjera Konzuma je omogućiti što većem broju kupaca da sudjeluju u nagradnoj igri, te su propozicije i uvjeti za sudjelovanje vrlo jednostavni. Dovoljno je da kupac na računu za obavljenu kupovinu u Konzumu ima bilo koja tri proizvoda partnera projekta koji su objavljeni u Konzumovom katalogu ili da račun ima vrijednost 20KM ili više, te da posebni kod sa računa pošalje SMS porukom na broj 091 212 414 jedinstven za sve mobilne mreže u BiH.

„Nastojali smo sretnim dobitnicima omogućiti da bezbrižno putuju bez dodatnih troškova i uživaju kako u sportskom spektaklu naše rukometne reprezentacije tako i u obilasku Norveške. Putovanje obuhata tri noćenja u Trondheimu, avio karte sa svim plaćenim taksama i transferima, plaćene poreze i naravno ulaznicu za utakmicu. Iskoristio bih priliku zahvaliti se svim našim partnerima koji su prepoznali značaj ovog projekta, a našim kupcima poželjeti mnogo sreće u nagradnoj igri.“ – dodao je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Osim 10 putovanja u Norvešku, sudionici imaju prilku osvojiti i druge vrijedne nagrade, a to su 20 poklon vaučera u vrijednosti 100KM za kupovinu sportske opreme u prodavnicama Sport Vision, 50 poklon vaučera u vrijednosti 50KM za kupovinu u Konzumu i 50 poklon paketa proizvoda Konzumovih trgovačkih marki.

Nagradna igra će trajati do 30. studenoga, a javno izvlačenje sretnih dobitnika će biti upriličeno 6. prosinca u Konzum prodavnici u BBI centru u Sarajevu. Svi koji žele mogu prisustvovati izvlačenju dobitnika i prvi saznati imena putnika za Norvešku, ali i imena dobitnika 120 drugih vrijednih nagrada.

Detaljne upute za učestvovanje u nagradnoj igri kao i sve ostale informacije dostupne su na www.konzum.co.ba.