Elektroprivreda HZHB kupuje šest automobila u vrijednosti preko 240 tisuća maraka

Elektroprivreda
hercegovina.info

Javno poduzeće Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg-Bosne odlučila je obnoviti svoj vozni park. Ovog puta u javnoj nabavci nema nijedna skupocjena limuzina kao što je bio slučaj s prošlom nabavkom, ali i ovaj natječaj 'nije za baciti', budući da nabavljaju čak šest automobila. Ukupna vrijednost četiri objavljena natječaja koja obuhvaćaju nabavku šest automobila iznosi preko 240 tisuća maraka.

Najskuplje vozilo što će Elektroprivreda platiti je terensko/teretno vozilo procijenjene vrijednosti 58.000 tisuća maraka. Vozilo treba zadovoljiti potrebe terena, mora biti dizel s euro 6 certifikatom, pick-up sa 75 kW i 5 sjedećih mjesta.

Uz navedenog terenca, trebaju kombija sličnih karakteristika. Dizel s euro 6 certifikatom, 75 kW i 5 sjedećih mjesta, ali i bijele boje. Njegova procijenjena vrijednost je 40.000 tisuća maraka.

Također, EP HZHB treba dva dostavna vozila ukupne procijenjene vrijednosti 65.300 tisuća maraka, kao i dva vozila srednje klase procijenjene vrijednosti 78.600 tisuća maraka.

Svi koji žele okušati sreću javnih natječaja i njihovo funkcioniranje, svoje prijave mogu poslati do idućeg tjedna, odnosno 21. i 22. rujna. Mi ćemo, naravno, ispratiti finalizaciju ovih natječaja. Iz navedenog poduzeća se uvijek raduju novim poslovnim partnerima na natječajima, stoga nemojte se obeshrabriti i misliti da uvijek isti dobivaju natječaje, što je gotovo uvijek i slučaj.