DVIJE BRIGE MANJE Neće biti isključenja vode i struje

Brojilo struje
Ilustracija

Koronavirus je paralizirao HNŽ posljednjih dana. Uveden je policijski sat, koji je na snazi od danas, a primjenjivat će se svakodnevno od 18:00 do 05:00 kada će građanima biti zabranjeno kretanje.

Osim za zdravlje ljudi su zabrinuti i za egzistenciju. Tvrtke otežano posluju, radno vrijeme je skraćeno, upitne su i plaće za mnoge. Građani žive u strahu kako će izmirivati režije.

Za početak građanima i tvrtkama u susret će izađi banke koje će odgoditi plaćanja kredita na tri mjeseca. Mnogi su se ovih dana upitali što će biti sa vodom i strujom bez kojih se ne može živjeti.

"Nema govora o isključivanju vode, o tome nismo ni razmišljali. Mi se naprotiv moramo pobrinuti da vode bude za sve u ovoj situaciji", kazao je za hercegovina.info direktor JP Vodovod Mostar Mile Puljić.

Jednako tako iz JP Elektroprivreda stigla je obavijest kako tijekom proglašenog stanja nesreće neće biti obustave isporuke električne energije te kako se neće vršiti obračun i naplata utrošene električne energije u narednom periodu.

Građani, barem po pitanju režija u ovom teškom trenutku ne moraju razmišljati.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.