DRAMA PRED STANOM Tražio bivšu partnericu, pa joj pretukao sina

Sarajevo pretučen mladić

Prava drama odvijala se u Hadžićima, kojom prilikom je 29-godišnji A. B. teško ozlijeđen. Kako je za „Avaz“ ispričao otac ozlijeđenog mladića Muhamed B., njegovog sina je bez ikakvog razloga napao Almir B. iz Hadžića.

Napad sleđa

"Moja supruga i ja smo razvedeni. Živimo u blizini, ali smo ostali u dobrim odnosima. Ona je s tim Almirom Bublinom koji mi je napao dijete bila u vezi, ali je prije tri mjeseca s njim prekinula. On, valjda, nije prihvatio da ga je ostavila i da ne želi više biti s njim", kazao je otac za Avaz.

Napad se dogodio u srijedu, 15. ožujka, oko 19 sati ispred stana u kojem živi Muhamedova bivša supruga.

"Došao je pred vrata stana bivše supruge, ali je nije našao. Dijete je otišlo da kupi kruh. Kada se vraćao, Almir ga je zaustavio i pitao ga gdje mu je mama, a dijete je odgovorilo da ne zna. Moj sin je u rukama držao kruh i mobitel, a on ga je sleđa napao i polomio mu nos", ispričao je Muhamed.

Njegov sin je prevezen u KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Lupao na vrata

"On je i ranije napadao, dolazio supruzi pred vrata i prijetio. O tome imaju službene zabilješke. Živim 200 metara od supruge. On je ponovno došao supruzi na vrata i lupao, ona je zvala mene, ali, dok sam ja došao, on je uspio pobjeći. Zaista ne znam što više ta policija radi, dižu ruke od toga. Taj Almir kaže da je policija njegova. Najteže mi je što mi dijete napada", navodi Muhamed i dodaje da je njegov sin inače mirna osoba te da nema ni kazne za prekršaj u prometu.

Naređeno saslušanje

Iz MUP-a Sarajevske županije potvrđeno je da je ovaj događaj prijavljen policiji.

"15. ožujka 2023. godine u 19.05 sati PS Hadžići obratio se A. B. iz Hadžića, prijavivši da je fizički napadnut od njemu poznate osobe A. B. Na teren su upućeni policijski službenici, koji su u ulici 27. juli zatekli povrijeđenog A. B., kojem su liječnici Zavoda za hitnu medicinsku pomoć pružili prvu pomoć i transportirali u KCUS, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede.

Obaviješten je dežurni tužitelj Tužiteljstva SŽ, koji je naložio da se zbog osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo iz člana 172. stav 1. KZFBiH teška tjelesna ozljeda izvrši očevid te da se sasluša oštećeni i ispita osoba za koju postoji osnov sumnje da je učinitelj predmetnog kaznenog djela. Policijski službenici, pod nadzorom tužitelja, nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog kaznenog djela", navodi se u odgovoru iz MUP-a SŽ.