VIDEO  Zorom ukradeni laptopi u vrijednosti od 15 tisuća maraka, lopova snimila nadzorna kamera

laptopi, krađa

Policijska uprava Mostar jutros je obaviještena o tri provalne krađe u objekte informatičke i druge tehničke robe. Radi se o provali u tvrtku PC Centar u Ulici kralja Tvrtka odakle je otuđeno više laptopa u vrijednosti od oko 15.000 KM.

U trgovinu je upala jedna maskirana osoba koja je podesnim predmetom razbila staklo, te iz unutrašnjosti otuđila više laptopa. Saznajemo da je provala izvršena i u poslovnicu trgovine IQ mobile u Ulici Stjepana Radića (u blizini stadiona pod Bijelim Brijegom) odakle je otuđen određen iznos proizvoda. Provala je zabilježena i u trgovinu tehničke robe u Ulici Mostarskog bataljona, odnosno na Španjolskom trgu.

 

Provale u objekte su se dogodile jutros između 3:45 i 4:30 sati. Službenici Odjela kriminalističke policije PU Mostar su uradili očevid, te se poduzimaju dalje mjere i radnje na otkrivanju počinitelja. Iz PC Centra su nam ustupili fotografije i video zapis koji možete pogledati, te eventualna saznanja o počinitelju možete javiti na besplatan broj policije 122.

Također, ustupljeni su i podaci o dijelu otuđene robe, te obratite pozorost ukoliko vas netko bude kontaktirao o prodaji laptopa po povoljnoj cijeni. Ukoliko iste kupite, postajete eventualni sudionik kaznenog djela.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.