ŽIVOTNO UGROŽEN Sin zapalio oca u Sarajevu

visoko, nasilje, maloljetnik, MUP HNŽ, migranti, željeznice fbih, pokušaj ubojstva, Sarajevo, istraga

U sarajevskom naselju Buća Potok danas popodne odigrala se prava drama kada je jedna osoba zapalila drugu.

Kako je za Klix potvrđeno iz MUP-a Sarajevske županije (SŽ) jedna osoba pri tome je dobila teške tjelesne ozljede opasne po život, a počinitelj se udaljio s mjesta zločina.

"O svemu je obavješten dežurni tužitelj, a policija još uvijek traga za osumnjičenim koji je se tereti za kazneno djelo 'Ubojstvo u pokušaju'", rečeno je iz MUP-a SŽ.

Kako se saznaje, sin je zapalio oca i potom pobjegao, a žrtva je zadobila teške tjelesne ozljede u vidu opeklina na 75 posto tijela.

Također, kako saznaje Klix, počinitelj je osoba koja je od ranije poznata policiji, a žrtva je prebačena na odjel plastične kirurgije KCUS-a gdje mu se liječnici bore za život.

Službenici Interventne jedinice policije Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Sarajevske županije su pronašli i u 21:15 sati lišili slobode osobu inicijala J. E. (1987.) koji je osumnjičen za pokušaj ubojstva svog oca, danas u popodnevnim satima, u obiteljskoj kući na području općine Novi grad Sarajevo.

Pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, policijski službenici nastavljaju dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju svih okolnosti vezanih za ovo kazneno djelo.

Podsjećamo, do nemilog događaja došlo je u ulici Nazifa Hadžovića u naselju Buća Potok. Kako neslužbeno saznaje 'Dnevni avaz', Jusmil E. polio je svog 80-godišnjeg oca benzinom i zapalio ga.