ŽESTOK SUDAR DVA AUTOMOBILA Sedam ozlijeđenih u strahovitom sudaru, od kojih su dva navijača u životnoj opasnosti

Tuzla prometna nesreća
Tuzlanski.ba

U Tuzli je u noći sa srijede na četvrtak oko 1:10 sati u Ulici 18. hrvatske brigade (naselje Solana), došlo do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila, Toyota i Mercedes, piše 'Dnevni avaz'. Jedno od vozila se nakon sudara prevrnulo na krov.

"Ozlijeđeno je ukupno sedam osoba, od čega je pet osoba zadobilo teške tjelesne ozljede konstatirane od strane liječnika UKC-a Tuzla, gdje su zadržani na daljem liječenju. Očevid su uz prisustvo i pod nadzorom županijskog tužitelja izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. Očevidu je također prisustvovao sudski vještak za prometne nezgode", priopćeno je iz MUP-a Tuzlanske županije.

U tijeku je daljnji rad na dokumentiranju navedene prometne nesreće. Na mjestu nesreće bili su i vatrogasci koji su pomagali u izvlačenju ozlijeđenih iz smrskanih automobila.

Tuzla prometna nesreća

'Oslobođenje' navodi kako su među teško ozlijeđenima i dvojica navijača FK Sloboda, a kojima se liječnici bore za živote. "Dva pripadnika navijačke skupine 'Fukare' su nastradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u Solani. Prema neslužbenim informacijama oba momka su spojena na respiratore i doktori im se bore za život. Braćo izdržite uz vas smo, jaki ste ! D.Đ. V.M.", objavljeno je na Facebook stranici navedene navijačke skupine.

Portal Tuzlanski.ba navodi da je iz UKC Tuzla potvrđeno da je hospitalizirano pet pacijenata sa politraumom i teškim tjelesnim ozljedama koji se nalaze u Jedinici intenzivne terapije Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju. 

"Ð. D. (2002.) ima ozljede glave, pacijent je operiran, i na respiratoru je. M. V. (2003.) ima ozljede glave, grudnog koša i kičme, operiran je i na respiratoru. G. M. (1997.) ima ozljedu vratne kičme i gornjih ekstremiteta, planiran je operativni zahvat. Pacijentica samostalno diše. D. A.(1996.) ima ozljede grudnog koša, kičme i abdomena i obavljen je operativni zahvat. 

M. R. (1986.) ima ozljedu glave, kičme i abdomena, samostalno diše, planiran je operativni zahvat. M. E. (22) je pacijent koji je hospitaliziran na Klinici za torakalnu kirurgiju zbog ozljede rebra, svjestan je i komunikativan. Pacijent M. K. (21), obrađen je na prijemu Klinike za ortopediju i traumatologiju te je otpušten na kućno liječenje", navela je glasnogovornica UKC Tuzla Ersija Aščerić-Mujedinović.