ZENICA U pucnjavi ubijen 35-godišnjak

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

U Zenici je u nedjelju u poslijepodnevnim satima došlo do pucnjave nakon čega je ranjeni muškarac preminuo od zadobivenih ozljeda. Kako su za Klix potvrdili iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), ranjeni muškarac inicijala B.D. (1985.) dovezen je u Kantonalnu bolnicu Zenica u 15:30 sati u kojoj je nakon zadobivenih ozljeda preminuo.

"Pucnjava se dogodila u mjestu Sebuja u okolini Zenice i upotrijebljen je pištolj, a sudjelovala su trojca muškaraca T.A. (1996.), H.D. (1996.) i B.D. (1985.) i svi su iz Zenice", naveli su iz MUP-a ZDŽ.

Očevid su radili službenici MUP-a ZDŽ, nakon čega će biti više informacija o slučaju o kojem je obaviješten i županijski tužitelj.

"Nakon što je B.D. dovezen u bolnicu, osoba incijala H.D. je pobjegao putničkim vozilom Peugeot i u tijeku je potraga za njim, a treći muškarac T.A. je ostao u bolnici. Osim preminulog, u pucnjavi nitko više nije ozlijeđen", istaknuli su u MUP-u ZDŽ.

Kako navodi 'Dnevni avaz', ozljedama je podlegao Damir B. koji je bio u društvu sa Dinom H. i Admirom T. Nakon što je uslijedio pucanj iz pištolja, Dino H. i Admir T. su ozlijeđenog prevezli do bolnice, da bi se Dino H. udaljio u nepoznatom smjeru. Nakon što je Damir B. podlegao od zadobivenih ozljeda, Admir T. je Dini H. javio da je osoba preminula, a bjegunac je potom na društvenim mrežama napisao kako se sve zbilo slučajno, otišao do jednog od mostova, bacio pištolj, a potom se predao u policijsku postaju.

Osumnjičeni su inspektorima kazali da su iz pištolja gađali boce, te da je Damir B. slučajno pogođen. Inače, Admir T. i Dino H. su odranije poznati policiji, a Dino H. je već odležao zatvorsku kaznu od 10 godina, dok je Admir T. optuživan za pucnjavu, odnosno pokušaj ubojstva.