ZENICA U obiteljskoj kući ubijena 56-godišnjakinja

samoubojstvo, zenica, Travnik, požar, ubojstvo, Kanton Sarajevo, žena, brutalno ubojstvo, Srbija, beživotno tijelo, Mostar, Pronađeno tijelo, samoubojstvo, zenica, ubojstvo, istraga, policija

Dežurna služba Policijske postaje Centar u Zenici 19. ožujka ove godine u 16:25 sati je obaviještena da je u ulici Poglavnica na broju 17-b, u obiteljskoj kući pronađeno beživotno tijelo ženske osobe, B.A. (1966.) iz Zenice. Odmah nakon zaprimljene dojave na mjesto događaja je upućena policijska patrola koja je potvrdila točnost prijave, te osigurala mjesto događaja do dolaska očevidne ekipe, piše Zenicablog. 

Izvršen je očevid od strane službenika Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije (ZDŽ), kojim je rukovodio dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije.

U 22 sata od strane radnika JP Gradska groblja Zenica tijelo je prevezeno u KB Zenica odjel prosektura, gdje će narednog dana biti izvršena obdukcija tjela. U 22:30 sati od strane službenika SKP MUP ZDŽ izvršeno pečaćenje kuće. 

Po nalogu dežurnog tužitelja, tijelo smrtno stradale je prevezeno u JKP 'Komemorativni centar' d.o.o. Tuzla, radi vršenja obdukcije, kako bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt osobe. Obdukcijom, koja je izvršena tijekom jučerašnjeg dana, je utvrđeno da je smrt osobe nastupila nasilnim putem, usljed iskrvaljenja uzrokovanog ozljedom na vratu, priopćili su iz Uprave policije MUP-a ZDŽ.

Od strane službenika Sektora kriminalističke policije, a u skladu sa nalozima i uputama dežurnog županijskog tužitelja koji sve vrijeme izravno nadzire i usmjerava radnje koje se poduzimaju, se nastavljaju aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt navedene osobe, prenosi Zenicablog.

Neslužbeno se saznaje da je u pitanju 56-godišnja Zeničanka Antonija Balta.