ZBOG UBOJSTVA USRED DANA Dvojica osumnjičenih pretukli i izboli 30-godišnjaka

Lisice na rukama noć
Ilustracija

Tužiteljstvo Tuzlanske županije (TŽ) predložilo je određivanje mjere pritvora za Frančeska H. (20) i Musu H. (54), obojica iz Živinica, zbog sumnje da su u ponedjeljak, 22. studenog ove godine, oko podneva na raskrsnici u tuzlanskom naselju Irac ubili Nesiba Halilovića (30), koji je na tom lokalitetu duže razdoblje prodavao maramice, navodi 'Dnevni avaz'.

Preliminarni rezultati istrage govore kako su dvojica osumnjičenih i Halilović bili akteri tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba, a koja se dogodila 20. studenog ove godine.

Osumnjičeni su, kako je navedeno, došli kombijem u tuzlansko naselje Irac, gdje se nalazio i oštećeni, te su ga napali koristeći nož i palicu i nanijeli mu više ozljeda od kojih je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Postupajući tužitelj donio je naredbu o obavljanju obdukcije tijela preminulog kako bi se utvrdili točni uzroci smrti, piše 'Avaz'. Također, iz Tužiteljstva TŽ se navodi, da će biti izdate naredbe za potrebna vještačenja te se poduzimaju i druge istražne radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti u vezi s ubojstvom.