ZBOG UBOJSTVA Sarajevska policija uhitila pogrešnu osobu

Traka mjesto zločina
Hercegovina.info

MUP Sarajevske županije službenom je tijekom petka objavio da se osoba uhićena jučer pod sumnjom za ubojstvo bh. građanina na Otesu u Sarajevu, ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima, te je isti, obzirom da se radi o stranom državljaninu - migrantu, predat na dalje postupanje Službi za poslove sa strancima BiH - Terenski ured Sarajevo, gdje će se osigurati njegovo prisustvo i nadzor nad istim. 

Kako 'Dnevni avaz' neslužbeno saznaje iz krim. službe je došla pogrešna depeša po kojoj su timovi specijalne jedinice postupali i zbog toga je došlo do lišena slobode osobe koja se ni približno ne može dovesti u vezu sa ubojstvom na Otesu.

Podsjetimo, službenici policije Sarajevske županije su tijekom četvrtka (19.11.) na području Ilidže priveli osobu A.H. (1986.) iz Maroka. Nakon kriminalističke obrade u službenim prostorijama i izvršenih neophodnih provjera, utvrđeno je da se navedena osoba trenutno ne može dovesti u vezu sa izvršenim krivičnim djelima.

U jednom ugostiteljskom objektu u naselju Otes ubijen je državljanin BiH Jasmin Berović (36), nakon što je došlo do svađe i naguravanja nekoliko migranata, te lokalnih stanovnika.