Zbog pokušaja "reketarenja" Stipe Gabrića Jamba na području Metkovića privedeno više osoba?

Stipe Gabrić Jambo, Metković, uhićenje, reket, Stipe Gabrić Jambo, Stipe Gabrić Jambo, Metković, Razvitak, Bivši metkovski gradonačelnik
...čelnici HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije kao i Javni bilježnik Nikolić iz Metkovića.

Riječ je, kako se neslužbeno doznaje, o Ivici Volareviću, čelniku HSP-a Metković, Ivici Kaznačiću, čelniku HSP-a Dubrovačko primorje te o Vladi Nikoliću, javnom bilježniku iz Metkovića, koji su se, po saznanjima do kojih je došao Portaloko, udružili radi kaznenog djela stjecanja nepripadne imovinske koristi.

"Možemo potvrditi kako su na području Metkovića uhićene tri osobe te da je riječ o akciji policijskog Uskoka. S obzirom na to da kriminalistička obrada i dalje traje, ne možemo davati više informacija o tom slučaju", rekla je u razgovoru za Index glasnogovornica MUP-a Jelena Bikić.

Portaloko doznaje kako se radi o pokušaju "reketarenja" metkovskog gradonačelnika Gabrić Jamba, no, on je odmah cijeli slučaj prijavio policiji te protiv navedenog trojca podigao i kaznenu prijavu. Volarević, a posebno metkovski HSP, već je godinama žestoka oporba u tom gradu koja je ukazivala na navodni kriminal Stipe Gabrića Jamba. Također se doznaje da su uhićeni hitno prebačeni iz Metkovića u Zagreb.

portaloko.hr