Zabrinuta majka podijelila slike sina ovisnika: Gubi mu se svaki trag

ovisnik

Zabrinuta majka podijelila je fotografije svog sina ovisnog o drogama snimljene u razmaku od samo sedam mjeseci - na drugoj izgleda neprepoznatljivo.

Jennifer Salfen-Tracy iz Missourija na Facebooku je podijelila fotografije svog sina Codyja Bishopa kako bi upozorila na to što ozbiljna ovisnost o drogama može učiniti u samo sedam mjeseci. Njezin sin postao je ovisan o heroinu i methu, a njegovu priču podijelila je na Facebooku nakon što se nije čula s njim dva tjedna.

"Cody, ako ovo vidiš molim te nazovi nas... volimo te", napisala je u objavi koja je postala viralna.

Tracy je napisala i kako je situacija njezinog sina stvarnost za mnoge ljudi i obitelji u svijetu. Kaže kako je oklijevala s dijeljenjem priče, no mnogi su je ispitivali za detalje pa je shvatila da se to mnogima događa, a gotovo nitko o tome ne priča.

Dodala je kako je njezin sin bio beskućnik u Las Vegasu i zabrinula se kad se nisu čuli. "Čuti kako mu je loše je teško, no ne čuti ga uopće je još gore", rekla je te dodala kako zbog "nepoznatog ne može spavati".

Tracy kaže i kako je molila da joj se sin zasiti svog načina života i vrati se doma kako bi dobio pomoć koja mu je potrebna.