Za nešto više od 24 sata na području Mostara četvero mrtvih

Zalik prometna nesreća
Hercegovina.info

U Mostaru su za nešto više od 24 sata izgubljena četiri života, od toga dva u prometnim nesrećama i dva u obiteljskom incidentu.

U četvrtak ujutro u Franjevačkoj ulici radnici J.P. 'Parkovi' su dobili svakodnevne zadatke na održavanju zelenila. Međutim prilikom sječe jednog stabla, te kupljenja granja na kamion, smrtno je stradao jedan radnik tog poduzeća, a riječ je o I.K. (1958.).

"Dana 20.8., oko 9:30 sati u Mostaru, u Franjevačkoj ulici, prilikom izvođenja radova, odnosno uklanjanja polomljenog stabla, pri čemu je korišteno teretno vozilo, došlo je do nesreće, u kojoj je usljed zadobivenih teških tjelesnih ozljeda I.K. (1958.), djelatnik J.P. Parkovi Mostar, istoga dana i preminuo u SKB Mostar", navedeno je iz Tužiteljstva HNŽ.

U petak u večernjim satima, u mostarskom prigradskom naselju Podgorani došlo je do incidenta gdje je M.Š. (1961.) iz automatske puške ispalio više metaka u smjeru svoje supruge H.Š. (1963.) i na taj način je ona zadobila više rana od kojih je preminula. M.Š. je nakon ubojstva supruge, izvršio samoubojstvo.

Nedugo nakon toga, na ulazu u naselje Zalik dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba. Naime, autobus javnog gradskog poduzeća je na mjestu gdje ne postoji pješački prijelaz, iz za sada neutvrđenih razloga, oborio pješaka koji je u tom trenutku prelazio cestu. Pješak, koji je identificiran kao Goran Malkoč (1952.), je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nezgode.

Zalik prometna nesreća

MOSTAR Autobus usmrtio pješaka

Oko 20:40 sati na izlazu iz Mostara prema magistralnoj cesti M-17, kod naselja Zalik dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Riječ je o Goranu Malkoču (1952.…

Iako je hitna pomoć vrlo brzo stigla na mjesto nezgode, pješaku nije bilo pomoći.

U ostalih pet prometnih nesreća koliko su ih zabilježili službenici MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede.