Više privedenih zbog ubojstva načelnika krim. policije, istraga stigla i do Hercegovine

Čapljina, pucnjava, rovinj, policija, dječja pornografija, teška krađa, krađa, policija, Bugojno, Donji Vakuf, prijedor, privođenje, istraga, tužiteljstvo, Radenko Bašić, granična policija, krivotvorenje, mjere zabrane, tužiteljstvo

Više desetaka osoba privedeno je u sklopu dosadašnje istrage ubojstva načelnika prijedorske krim. policije Radenka Bašića, saznaju 'Nezavisne novine'.

D.R. iz Prijedora će kako saznaju 'Nezavisne' poslije kriminalističke obrade biti predat Okružnom javnom tužiteljstvu u Prijedoru.

Sumnja se da bi se te osobe mogla dovesti u vezi sa ovim zločinom, koji se dogodio 21. ožujka. "U svim ovim aktivnostima pripadnici MUP-a aktivno surađuju sa predstavnicima drugih policijskih agencija", rekli su iz MUP-a Srpske.

U Bileći su u vezi sa ubojstvom Radenka Bašića vršene određene provjere sigurnosno interesantnih osoba.

Iako se u Policijskoj upravi Trebinje nitko nije želio oglasiti bilo kakvom informacijom u vezi sa ovim radnjama, neslužbeno se saznaje da su dvije osobe privedene i obje su Bilećani.

I njih dvojica su, kako neslužbeno se saznaje, za sada samo privremeno lišena slobode u cilju vršenja određenih provjera vezanih za ubojstvo, a za jednog od njih se zna da je bio zatvorski osuđivan.