VIDEO  Čolak s 200 na sat odvezao Ivanu Obad u smrt!

Procjenjujemo da je brzina automobila bila oko 200 kilometara na sat, no za preciznije informacije moramo čekati nalaze vještačenja'', kazala je glasnogovornica karlovačke policije Tamara Grčić.

Podsjetimo, u petak je Marin Čolak na autocesti kod čvora Bosiljevo svojim Ferrarijem sletio s autoceste, pri čemu se automobil zapalio. U nesreći je poginula 20-godišnja Dubrovčanka Ivana Obad, a 26-godišnji Čolak je uspio na vrijeme iskočiti iz automobila.

U Neumu pokopana tragično preminula Ivana Obad  

Policija je ujedno opovrgnula navode da njezini službenici stoje ispred Čolakove bolničke sobe i čuvaju ga, nego se, kako kažu, radi o ''osiguravanju njegove nazočnosti'' jer im je još bio potreban u provođenju kriminalističke istrage.

Što se tiče zdravstvenog stanja mladića, ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nedjeljko Strikić kazao je za Dnevnik.hr kako se Čolak uspješno oporavlja, te da mu je stanje stabilno i zadovoljavajuće. Dodaje kako će vjerojatno biti otpušten iz bolnice za sedam do osam dana.

 

Prema policijskom izvješću, do nesreće je došlo kada je Čolak na drugom kilometru autoceste A6 u smjeru Rijeke prelazio u desnu traku bez provjeravanja te je udario u Nissan zagrebačkih registracija kojim je upravljao 33-godišnjak iz Svete Nedjelje, piše Dnevnik.hr.