U Neumu pokopana tragično preminula Ivana Obad

sahrana, Neum
Misa za Ivanu održana je u crkvi sv. Mihajla na Lapadu. Vjerski obred su predvodili don Željko Kovačević i don Mirko Maslać.

U tišini sa suzama u očima brojni prijatelji i sugrađani odali su posljednju počast i izrazili sućut Ivaninoj majci Vinki, mlađem bratu i dvjema sestrama te ostaloj obitelji. Otac Milan nije bio na ispraćaju svoje kćeri zbog teške bolesti, piše 24 sata.

"Od kada je saznao da mu je kćer poginula otac nije progovorio ni riječ. U subotu navečer kad se okupila cijela obitelj odjednom je pitao: 'Gdje je Ivana?', i to je bio njegov cijeli razgovor nakon čega se u njegovim očima vidjela praznina", kazao je bliski prijatelj koji je u subotu bio na raspolaganju obitelji Obad.

 

Podsjetimo, Ivana je poginula u nesreći koja se u petak dogodila na autocesti kod izlaza Bosiljevo, kad je ferrari kojeg je vozio Marin Čolak, inače vozač automobilskih utrka, izletio s ceste i zapalio se. Nesretna Ivana je na mjestu preminula.

Nakon njene smrti na Facebooku je otvorena grupa R.I.P. Ivana Obad, koja je u nekoliko dana prikupila više od 11.000 ljudi, koje je potresla tragična sudbine ove studentice i manekenke koja je prošle godine proglašena ljepoticom godine prema izboru čitatelja portala dubrovacki.hr.

"Da više ne postojiš ne možemo shvatiti, hoćemo te vidjeti, želimo te vratiti. U srcu tvoja slika..., a oči pune suza, na nebo ti šaljemo tisuće ruža... Sada skrivaš pogled na neku drugu stranu, vidimo se, kad naša srca stanu... Dok gledamo tvoju sliku iz oka nam suza pada i tiho kažemo Počivaj u miru, anđeo si sada!", riječi su oproštaja s Ivanom ostavljene na Facebook stranici.

Dvadesetogodišnja Ivana je bila odlična studentica geološkog inženjerstva u Zagrebu, uživala je u svojim studentskim danima i bila je puna ambicija. Svi će ju pamtiti kao dragu, pametnu i neizmjerno lijepu curu punu ljubavi i ambicija.

Ča::portal | foto:dubrovacki.hr