VELIKA TRAGEDIJA ZA MALO MJESTO Četiri mladića poginula pri slijetanju vozila s ceste

VELIKA TRAGEDIJA ZA MALO MJESTO Četiri mladića poginula pri slijetanju vozila s ceste
Telegraf

Četiri mladića smrtno su stradala na cestovnom pravcu Gojna gora - Čačak, u mjestu Jančići. Vozilo u kojem su bili, čačanske registracije, sletjelo je sa mosta u rijeku Kamenicu, saznaje Telegraf.rs.

Nesreća se dogodila nekoliko sati poslije ponoći.

Vozač je, najvjerojatnije, izgubio kontrolu i auto je sletio na lijevu stranu u korito rijeke Kamenice. Pretpostavlja se da su prije pada udarili u stablo, isprevrtali se, pa završili u kanalu, navodi Pink.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do teške prometne nesreće na cesti Čačak - Gojina Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za upravljačem automobila Suzuki Grand Vitara izgubio kontrolu i sa ceste sletio u provaliju u korito rijeke Kamenice. Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine poginuli su na mjestu nezgode, a vatrogasci pokušavaju izvući njihova tijela.

Kako smo čuli, mladići su se kućama vraćali sa neke zabave. Ova seoska cesta je nepredvidiva i opasna, često zna doći do incidenata u prometu, ali ni najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju", kaže za RINU jedan od očevidaca.

Sva četiri poginula mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali, bili su djeca za primjer, navodi Telegraf. Neslužbeno, automobilom je upravljao Ognjen V. (19), na mjestu suvozača je bio Ivan S. (19), a na zadnjem sjedištu su bili Nikola Z. i Luka M.

U Čačku će ponedjeljak i utorak biti proglašeni za Dane žalosti, a nakon nezapamćene tragedije u blizini Jančića, kada su u prometnoj nesreći poginula četiri mladića.

"Ovo je ogroman gubitak za sve nas, izgubljena su četiri mlada života. Zbog ove tragedije u Čačku će ponedjeljak i utorak biti proglašeni Dani žalosti", potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika Čačka, Miluna Todorovića.