UŽAS U SPLITU Mladić teško ranjen tijekom igranja ruskog ruleta

ruski rulet, ranjavanje, Split
Joško Ponoš/CROPIX

Do teškog ranjavanja mladića došlo je tijekom ruskog ruleta, verzija je događaja koje se drže osobe koje su bile u stanu na predjelu Zenta u Splitu. Oko 2.30 sati tijekom opasne igre iz revolvera je teške i po život opasne ozljede zadobio 26-godišnjak iz Splita, piše Slobodna Dalmacija.

Mladić se nalazi u KBC-u Split i stanje mu još uvijek nisu uspjeli stabilizirati. Prema prvim informacijama, radi se o iznajmljenom apartmanu u kojem je bila skupina muškaraca.

U sitnim satima su posegnuli za oružjem i krenuli sa smrtonosnom igrom revolverom. Nakon ranjavanja, 26-godišnjak je hitno prevezen u bolnicu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Policija je ostale privela u službene prostorije, a kako se saznaje, među njima ima i poznatih pripadnika krim miljea iz Splita. Neki od njih u dosjeu već imaju delikte s pucnjavom tako da im vatreno oružje nije strano.

Očevidom rukovodi Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, a već sada je jasno kako će biti potrebno obaviti niz vještačenja. Osim testiranja krvi i urina na opijate, jasno je kako će se svim sudionicima tražiti tragovi barutnih čestica na rukama.