UŽAS U MAKEDONIJI Pretučen hrvatski rukometaš koji se bori za život, snimke s kamere izbrisane

butel, Makedonija, denis tot, skoplje

Denis Tot (27) pretučen je u Skoplju i trenutno se u bolnici bori za život. Rukometaš Butela zaprimljen je u bolnicu u četvrtak ujutro s teškim ozljedama po cijelom tijelu. Iz njegovog kluba potvrdili su da je situacija kritična i da se Tot bori za život, piše 24rukomet, a prenosi Index.

Nije poznato što se točno dogodilo. Policija se nije izjasnila o Totovoj situaciji. Ima više fraktura i brojne ozljede, koje su vjerojatno nastale nakon što su ga tukli tupim predmetima, šakama i nogama.

Tot je u Butel stigao iz Ohrida. Dio karijere proveo je u španjolskom velikanu Ademar Leonu, a igrao je i za austrijski Bruck te Poreč i Bjelovar.

"To se dogodilo u noćnom klubu Privilege, a snimke su izbrisane. Netko zna što radi", kazala je osoba bliska događaju za Večernji.

Rođeni Đakovčanin igra za skopski Butel, a zastrašujuć čin zbio se u noći sa srijeda na četvrtak. Policija još uvijek nema informacije koje bi podijelila s javnosti, a iz njegova su kluba potvrdili da je u teškom stanju te da je u bolnicu zaprimljen u ranim jutarnjim satima.