UŽAS U KRUŠEVCU Nasred ulice upucao ljubavnicu, pa ubio suprugu i sebe

Kruševac ubojstvo
tanjug

Rano jutros se u Kruševcu dogodilo ranjavanje, ubojstvo i samoubojstvo kada je muškarac iz trsteničkog sela Milutovac Z. R. (54) oko 6.30 sati u kruševačkom naselju Rasadnik pucao iz vatrenog oružja u ženu za koju se pretpostavlja da mu je ljubavnica i teško je ranio, a potom je na putu između Jasike i Kukljina ubio svoju suprugu.

Sumnja se da je on, naposljetku, izvršio samoubojstvo u svom automobilu, na putu između sela Stagari i Milutovac. On se ubio u trenutku kada ga je kruševačka policija opkolila kako bi ga uhitila.

Direktorica kruševačke Opće bolnice Dr. Vesna Stević Gajić, potvrdila je da je jutros, nešto prije sedam sati, u jedinicu intezivne njege na odjelu Kirurgije, primljena žena stara 44 godine sa inicijalima I.K. iz kruševačkog naselja Dedina. Prema informacijama koje je iznijela Dr. Stević Gajić, ona je životno ugrožena, u besvjesnom je stanju sa teškom ozlijedom glave.

Više detalja o zločinu bit će poznato nakon provedene detaljne istrage koju obavlja PU Kruševac i Više javno tužiteljstvo u Kruševcu.