USRED DANA Maskiran upucao osobu (42) na pragu obiteljske kuće

MUP HNŽ zgrada
Ilustracija/Hercegovina.info

Nepoznati je muškarac upao u obiteljsku kuću u Jablanici te nakon razgovora s vlasnikom kuće izvadio pištolj i pucao u njega.

"02.12.2021.godine oko 16.45 sati Policijska postaja Jablanica je obaviještena od strane dežurnog tehničara Doma zdravlja Jablanica da je u istu dovežena osoba koja je iz vatrenog oružja upucana u noge. Odmah su na lice mjesta upućeni djelatnici policije te je utvrđeno da se radi o M. E. (1979.) iz Jablanice. S osobom je obavljen razgovor u kojem je izjavio da mu je na vrata kuće u kojoj stanuje došla nepoznata osoba s maskom i kapom na glavi i nakon što je tražio da izađe iz kuće, nepoznata osoba je potegla pištolj u pravcu njega i ispalila više metaka.

M. E. je nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja Jablanica prevezen u bolnicu dr. Safet Mujić u Mostaru na daljnje liječenje", javljaju iz Županijskog MUP-a.

Iz policije javljaju da je o slučaju upoznat tužitelj, kao i Odjel kriminalističke policije koji poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.