Upozorenje zbog dugova? Tonyju Cetinskom zapaljena stabla oko kuće

Ulici Rožmanka u Lučkom, inače u vlasništvu Jadranke Nobilo (58) ponovno je nepoznatim pojedincima 'zapela' za oko, međutim, za razliku od prije mjesec dana kada je lopov provalio u navedeni dom, vandali su ovaj puta odlučili zapaliti čemprese.


- Tko se motao oko kuće i podmetnuo požar nismo vidjeli, no kad smo uočili da gori živica, kantama smo išli gasiti požar. Dosta susjeda se sjatilo i angažiralo u borbi s plamenom, a brzo su stigli i vatrogasci te policija. Ne bi me začudilo da su klinci iz susjedstva glavni uzrok požara jer već deset dana po ulicama bacaju petarde pa je možda neka od peratdi uskočila i u čemprese od Cetinskih – ispričao nam je jedan od susjeda popularne pjevačko-odvjetničke obitelji odbacivši sumnje da je požar podmetnut.U toj modernoj gradnji koja doslovce 'bode' u oči, inače stanuje vlasničin zet - slavni pjevač Toni Cetinski sa suprugom Ivanom i djetetom, a misteriozni 'fan' Cetinskih je, prema policijskom izvješću, u nedjelju između 19 i 19,40 sati benzinom polio čemprese te ih zapalio. Vatrena stihija 'pojela' je oko 15 metara živice, a materijalna šteta još uvijek nije utvrđena.


  • Je li doista riječ o nekoj vrsti upozorenja s obzirom da su se pojavile špekulacije kako je pojedincima pjevač ostao dužan nakon svog pira, ili je možda u pitanju nečija zavist, istražitelji nastoje utvrditi.

    Međutim, upitno je koliko će policija biti uspješna u razrješavanju slučaja s obzirom da još uvijek nisu otkrili tko je krajem listopada provalio u taj isti dom i 'olakšao' Cetinske za nekoliko stotina tisućka kuna.

    Podsjetimo da je provala odrađena u pola bijela dana, a nezvani je 'gost' ušetao u carstvo pjevača između krila staklenih vrata. Nakon temeljite premetačine tijekom koje si je dao oduška jer u kući nije bilo nikoga, kradljivac je odnio sa sobom nekoliko Tonijevih skupocjenih satova s potpisom i manju količina gotovine.