UHIĆENE DVIJE OSOBE U Čapljini pijani pucali iz kalašnjikova kroz prozor Mercedesa

Policija
Ilustracija/hercegovina.info

Jučer su dvije osobe uhićene nakon što su pod utjecajem alkohola pucali u zrak iz automatske puške u Šuškovom naselju kod Čapljine.

Dana 02. 08. 2023. godine, oko 22:40 sati, Policijskoj stanici Čapljina prijavljeno je kako u Šuškovom naselju nepoznata osoba puca u zrak iz automatskog oružja kroz prozor vozila marke Mercedes, sive boje u kojemu se nalaze dvije osobe. Nedugo nakon toga prijavljeno je kako je na Počitelj brdu, u blizini groblja, također pucano iz automatskog oružja.

Po saznanju da bi se počinitelji mogli nalaziti u jednom od ugostiteljskih objekata u Modriču, policijski službenici PS Čapljina su ispred ugostiteljskog objekta "Ivana" u Modriču zatekli vozilo marke Mercedes sive boje, u kojemu se nalazila automatska puška kalašnjikov.

Uhićene dvije osobe koje su bile u alkoholiziranom stanju

Unutar ugostiteljskog objekta zatečen je M. K. (1993.) iz Šuškovog naselja koji je priznao da je on upravljao navedenim vozilom, te da je automatska puška njegova. M. K. je alkotestiran pri čemu mu je utvrđeno 2,57 promila alkohola. S navedenim je u društvu bio P. Š. (2001.) iz Šuškovog naselja, koji je također, alkotestiran i utvrđeno mu je 1,49 promila alkohola.

Predmeti u vezi s kaznenim djelom su uz potvrdu izuzeti, a navedene osobe su lišene slobode i zadržane u prostorijama za zadržavanje.

S ovim slučajem upoznat je nadležni tužitelj, te su poduzete sve potrebne mjere.