UHIĆEN POČINITELJ Pucnjava u kafiću, ubijena jedna osoba

pucnjava, Sarajevo, ubojstvo, Bosanski Novi, pucnjava

M.C. iz Bosanske Krupe uhićen je zbog sumnje da je u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu (Bosanski Novi) iz vatrenog oružja ubio J.S. iz Novog Grada, priopćeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Iz prijedorske Policijske uprave navode da su sinoć oko 22 sata zaprimili prijavu da je jedna osoba u ugostiteljskom objektu u Novom Gradu pucala iz vatrenog oružja i da je u tom događaju jedna osoba smrtno stradala.

M.C. je uhićen jučer zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo 'Teško ubojstvo', kao i kaznena djela 'Izazivanje opće opasnosti' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija', prenose 'Nezavisne novine'.

Na mjestu događaja izvršen je očevid kojim je rukovodio tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Prijedor, pod čijim nadzorom policijski službenici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti počinjenih kaznenih djela.

Za ubojstvo Jasmina S. (36) iz Novog Grada osumnjičen je Milorad C. (25) iz Bosanske Krupe koji ranije nije dolazio u sukob sa zakonom i nema policijski dosije, potvrđeno je za Unu.

Motiv zločina se još istražuje, a prvi rezultati istrage ukazuju da je između Ćnjih dvojice u kavani došlo do prepirke.

"Milorad C. je prethodno bio u kafiću, u kojem se nalazio Jasmin S. i više gostiju. Između njih je došlo do nekakve prepirke i Milorad C. je otišao iz kafića po automatsku pušku, a onda se vratio",kaže izvor blizak istrazi prenosi 'Dnevni avaz'.

On otkriva da je Milorad C. nakon ubojstva ostao u kavani, gdje je sačekao dolazak policije koja ga je uhitila i sprovela na dalju kriminalističku obradu. Jamin S. je policiji poznat kao sigurnosno interesantna osoba koja se dovodila u vezu sa trgovinom narkoticima i krijumčarenjem migranata.