UHIĆEN JE Trebinjac u jednom danu izvršio pet kaznenih djela. Ukrao vozilo, upao u obiteljsku kuću...

Policija kombi Trebinje
Hercegovina.info

Trebinjska policija uhitila je osobu inicijala S.R. iz Trebinja zbog sumnje da je izvršitelj čak pet kaznenih djela u jednom danu.

Naime, on je jučer u ranim jutarnjim satima ukrao automobil, nakon čega se uputio u selo Dubljani gdje je iz jedne obiteljske kuće ukrao 500 eura i fizički napao jednu osobu.

"Tijekom poduzimanja istražnih radnji i radnji dokazivanja u prethodna dva kaznena djela policijski službenici su došli do saznanja da su izvršena još tri kaznena djela: kazneno djelo "narušavanje nepovredivosti stana“ u selu Grmljani, neovlašten ulazak u jednu obiteljsku kuću i dva kaznena djela "teška krađa“ na način da je izvršena provala u dvije obiteljske kuće u selu Dubljani (Trebinje)", rekli su za Hercegovina.info u trebinjskoj policiji dodajući da su "radeći na rasvetljavanju navedenih kaznenih djela izvršili blokadu šireg područja kao i pretragu terena i na osnovu svih operativnih saznanja stekli su osnov sumnje da je izvršitelj svih pet kaznenih djela osoba inicijala S.R. iz Trebinja“.

Osumnjičeni je uhićen jučer oko 13:40 sati.