UHIĆEN I DILER Pripadnik Oružanih snaga uhićen sa 5 kg droge

Lisice uhićenje
Ilustracija

Nemanja T. (28) iz Foče uhićen je nakon što je policija u Palama kod njega pronašla 5,25 kilograma marihuane. Kako 'Nezavisne novine' neslužbeno saznaju, on je pripadnik Oružanih snaga BiH, a policija je uhitila i Slobodana S. iz Sokoca za kojeg se sumnja da mu je prodao drogu, a koji je od ranije poznat po kaznenim djelima.

Kako je priopćeno iz PU Istočno Sarajevo, u mjestu Ljubogošta kontrolom automobila Fiat kojim je upravljao N.T. pronađena je droga.

Policija je uz suglasnost tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Istočno Sarajevo, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Sokocu, izvršila pretres automobila.

Tada su policajci kod njega pronašli i oduzeli pet paketa omotanih providnom folijom s marihuanom, ukupne mase 5,25 kilograma, istaknuli su u PU Istočno Sarajevo.

S.S. iz Sokoca se dovodi u vezu s navedenim kaznenim djelom kao osoba koja je prodala pomenutu opojnu drugu.

"N.T. i S.S. su lišeni slobode i nakon dokumentiranja predmeta, protiv istih će nadležnom tužiteljstvu biti podnesen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga'", navodi se u priopćenju.