UHIĆEN DVOJAC Mostarac i Sarajlija osumnjičeni za krađu uhvaćeni u Neumu

Policijski kombi MUP HNŽ
Hercegovina.info

Dvadesetpetogodišnji Mostarac i osmanaestogodišnji Sarajlija uhićeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo krađa u Neumu.

Dana 04. 06. 2023. godine, oko 23:00 sata, policijski službenici Policijske stanice Neum su, po brzojavci Policijske stanice Čitluk, na području Neuma lišili slobode dvije osobe, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Radi se o osobama R. C. (1998.) iz Mostara i L. H. (2005.) iz N. Sarajeva zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo krađa. Isti su predani djelatnicima Policijske stanice u Čitluku.

Proteklog vikenda (02. - 05. 06. 2023. godine), iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 13 prijava: na području Mostara 3, na području Čapljine 3, na području Konjica 2, na području Neuma 2, na području Čitluka 2 i na području Prozor-Rame 1.                     

Iz oblasti javnog reda i mira registrirano je 5 prekršaja: na području Mostara 3, na području Neuma 1 i na području Čitluka 1.               

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 11 prometnih nesreća: na području Mostara 6, na području Čapljine 2, na području Čitluka 1, na području Konjica 1 i na području Jablanice 1. Jedna je osoba zadobila ozljede neutvrđenog stupnja, dvije osobe lake tjelesne ozljede.