UDES U KOJEM JE POGINUO MOSTARAC Dvoje ozlijeđenih u izrazito teškom stanju

Prometna nesreća vatrogasci Osijek
Vatrogasci Osijek

Dvije od četiri osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila oko 00:50 sati u Ulici cara Hadrijana u Osijeku i dalje su u izrazito teškom stanju. Vozač BMW-a koji je iz Mostara, a koji je zbog neprilagođene brzine kretanja prilikom izlaska iz zavoja sletio s kolnika, poginuo je na mjestu nesreće.

Na mjestu nesreće intervenirali su vatrogasci osječke Javne vatrogasne postrojbe, a osječki KBC izvijestio je kako su u bolnicu primljene četiri teško ozlijeđene osobe, od kojih su tri osobe zadobile ozljede opasne po život. Liječnici osječkog KBC-a i dalje se bore za život jednog od putnika, piše Index.

Auto je nakon slijetanja s kolnika udario u stup i stablo te je naposljetku odbačen u stup javne rasvjete, gdje se i zaustavio.

U toj prometnoj nesreći je poginuo D.Š. (1977.) iz Mostara. S njim su u BMW-u bili putnici Z.B. (47), D.P. (43), G.S. (40) i A.B. (31), svi iz Osijeka. Kako doznaje 24sata, vozač se u Osijek doselio prije nekoliko godina te je u Osijeku i zaposlen. Jutarnji piše da su vozač i ozlijeđeni putnici, njegovi prijatelji, bili u noćnom izlasku.

Očevid na mjestu događaja obavila je zamjenica osječkog općinskog državnog odvjetnika u suradnji s policijskim službenicima osječke postaje prometne policije.