UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO Utvrđen identitet muške i ženske osobe pronađenih u fotokopirnici

Zenica policija
Avaz

Uprava policije MUP-Zeničko - dobojske županije (ZDŽ) je 4.6. u 21:20 sati obaviještena da se u ulici Islambegovića put, Grad Zenica, u prostorijama fotokopirnice 'NO 8', nalaze dva beživotna tijela. 

Odmah nakon prijave formirana je očevidna ekipa Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova ZDŽ koja je pod nadzorom dežurnog županijskog tužitelja izašla na mjesto događaja i izvršila očevid, prenosi Zenicablog.

Provedenim očevidnim radnjama potvrđen je identitet i utvrđeno je da se radi o tijelima B.M. (1959.) iz Zenice te P.N. (1968.) iz Zenice. Također, u neposrednoj blizini tijela pronađeno je vatreno oružje (pištolj).

Nakon izvršenog očevida, tijela su prevezena u prosekturu Kantonalne bolnice Zenica radi vršenja obdukcije nakog čega će biti poznato više detalja o okolnostima koje su dovele do smrti navedenih osoba.

Sa mjesta događaja su izuzeti određeni tragovi koji će biti predmet vještačenja. Službenici policije nastavljaju daljnji rad na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do smrti navedenih osoba o čijim rezultatima će javnost biti blagovremeno obaviještena, objavio je Zenicablog priopćenje MUP-a ZDŽ.