FOTO/VIDEO  U teškom sudaru kod Mostara ozlijeđene dvije osobe

sudar,prometna nesreća,m 17,magistralna cesta

Na magistralnoj cesti M-17 Mostar- Čapljina, na lokalitetu Zaton oko 16:30 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri osobna vozila te su najmanje dvije osobe ozlijeđene.

U ovoj nezgodi sudjelovala su vozila Citroen, Passat i Škoda koja je nakon sudara završila izvan magistrale u bašti u privatnom vlasništvu.

Sadržaj se učitava...

U izvlačenju unesrećenih, osim pripadnika hitne pomoći sudjelovali su i pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Ozlijeđeni su prebačeni u mostarske bolnice.

Promet se na ovoj dionici magistrale odvijao naizmjeničnim propuštanjem vozila, dok su očevid na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Mostar. Promet je normaliziran nakon uklanjanja navedenih automobila s kolnika.

Sudionici ove prometne nesreće bili su A.K. (2003.) u automobilu Škoda, M.Ć. (1981.) u automobilu Citroen, te A.P. (1991.) u automobilu Passat. Teške tjelesne ozljede zadobila je vozačica Škode, dok je vozač Citroena zadobio lakše tjelesne ozljede, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije.

O ovoj prometnoj nesreći je obaviješten i dežurni tužitelj po čijoj naredbi su automobili policijskim kamionom 'pauk' prebačena u krug Policijske uprave Mostar gdje će u narednim danima biti obavljena dodatna vještačenja.