U sudaru na cesti prema Kupresu poginula jedna osoba, a još četiri su ozlijeđene

teška prometna nesreća, Čapljina, prometna nesreća, ozljede, Hrvatska, prometna nesreća, ozljede, sudar, Kupres, šipovo, prometna nesreća, ozljede, Jablanica, policija, Livno, prometna nesreća, ozljede, policija

Vozač iz Šipova, čiji su inicijali G. S. je poginuo, dok je četvero ljudi ozlijeđeno u sudaru dva automobila u mjestu Vagan kod Šipova, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Mrkonjić Grad.

"Prometna nesreća se dogodila sinoć oko 20:30 sati na regionalnoj cesti Šipovo-Kupres", rekla je glasnogovornik Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Ona je navela da su se sudarili automobili Audi, kojim je upravljao G.S. i sa kojim se u nalazio suvozač S.I. također iz Šipova i automobil Mercedes kojim je upravljala osoba V.P. iz Kupresa i sa kojim su se nalazili suputnici M.K. iz Čelinca, D.M. i D.Z. iz Kupresa.

"U sudaru su ozlijeđeni vozači G.S. i V.P. i suputnici S.I., M.K. i D.M, te su prevezeni u Univerzitetsko - klinički centar Republike Srpske, gdje je vozač G.S. iz Šipova preminuo od zadobivenih ozljeda", rekla je Vulin.

Ona je dodala da je očevid obavila policija iz Šipova, uz suglasnost dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, koji je naredio da se poduzmu sve mjere i radnje sa ciljem utvrđivanja uzroka prometne nesreće.