U sudarima u Neumu i Domanovićima pet osoba ozlijeđeno

Domanovići sudar
Vatrogasci Čapljina

Na magistralnoj cesti M-2 u Neumu, jutros se dogodila teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije (HNŽ).

Sudar je prijavljen u 9 sati, a sudjelovala su tri osobna vozila. Riječ je o vozilu Passat kojim je upravljala osoba M.R. (1964.), BMW kojim je upravljala osoba T.L. (državljanin Engleske), te Opel za čijim upravljačem je bila osoba J.P.

Neutvrđen stupanj ozljeda zadobila je suvozačica u Passatu Ž.R., dok je lakše tjelesne ozljede zadobio suvozač u BMW i vozač tog automobila.

Na automobilima je nastala veća materijalna šteta, dok su očevid uradili službenici Policijske uprave Čapljina.

Domanovići sudar

Na cesti Buna - Domanovići danas u ranim popodnevnim satima došlo je do teže prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

Sudionici su bili V.M. (2001.) koji je upravljao automobilom Polo, te A.P. (1970.) koji se nalazio za upravljačem Passata. U ovoj nezgodi teške tjelesne ozljede zadobio je vozač automobila Polo koji je kolima hitne pomoći prebačen u KB 'Dr. Safet Mujić' u Mostaru.

Vozač Passata je zadobio neutvrđen stupanj ozljeda. Na mjestu nezgode djelovali su i vatrogasci iz Čapljine. Policijski službenici su uradili očevid na mjestu nezgode.