U stravičnoj prometnoj nesreći poginuli 27-godišnjak i 20-godišnjakinja

Vinkovci BMW prometna nesreća
24sata

Jutros, 17. rujna 2022. godine, oko 3:30 sati u Ulici Alojzija Stepinca u Vinkovcima došlo je do prometne nesreće u kojoj su dvije osobe smrtno stradale. Na mjestu događaja očevid su obavili policija i Općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima, piše SB online.

"Nakon završenog očevida prometne nesreće utvrdili smo da je 27-godišnjak upravljao osobnim automobilom vinkovačkih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom Ulice Alojzija Stepinca te je dolaskom do mjesta prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, zbog čega je sletio sa kolnika na zelenu površinu, a potom udario u stablo.

Vinkovci BMW prometna nesreća

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 27-godišnji vozač i 20-godišnja putnica", navedeno je u priopćenju iz Policijske uprave Vukovarsko - srijemske.

Zamjenica Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima naredila je obdukciju tijela u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici 'Dr. Juraj Njavro' u Vukovaru. O prometnoj nesreći policija će dostaviti izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima.