U STANU Žena pronađena mrtva, a muškarac od teških ozljeda preminuo u bolnici

Policija kombi
Hercegovina.info

Službenici Policijske uprave Tuzla jutros oko 8 sati zaprimili su prijavu da su se u stanu na adresi u ulici Maršala Tita čuli pucnji iz vatrenog oružja. 

"Izlaskom na mjesto događaja u stanu je zatečeno beživotno tijelo ženske osobe i muška osoba sa ozljedama nanesenim iz vatrenog oružja. Muškarac je prevezen u UKC Tuzla i nalazi se na intenzivnoj njezi. Očevid su obavili dežurni županijski tužitelj, službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a Tuzlanske županije (TŽ) i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla. Istraga u vezi ovog slučaja je u tijeku", priopćeno je iz Uprave policije MUP-a TŽ. 

Muškarac S.M. je hospitaliziran u UKC Tuzla i nalazi se u kritičnom stanju, navodi Fena. 

"Pacijent je hospitaliziran u Jedinici intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju. U izuzetno je teškom zdravstvenom stanju", priopćeno je sa UKC Tuzla.

Preminuo je muškarac koji je jutros iz vatrenog oružja ubio suprugu, a potom sebi pucao u glavu. Kako saznaje Klix, riječ je o Salki Mehmedoviću.

56-godišnji Mehmedović je nakon tragičnog čina jutros hospitaliziran u Jedinicu intenzivne njege Klinike za anesteziologiju i reanimatologiju gdje je nedugo nakon prijema i preminuo.

Vijest o smrti za Klix je potvrđena iz tuzlanskog UKC-a, iz kojeg su kazali da je egzitus nastupio u 10:20 sati.