U SREDIŠTU MOSTARA Maskirani muškarci opljačkali Lutriju BiH

Lutrija BiH Mostar
Ilustracija

Dvije muške osobe opljačkale su jučer u večernjim satima poslovnicu Lutrije BiH u Mostaru kada su uz prijetnje pištoljem otuđile novac.

Nesretni događaj prijavio je D. M. i iznio da je izvršeno razbojstvo u ovom objektu igara na sreću u Ulici kralja Tomislava u Mostaru.

Prema njegovim navodima dvije muške osobe su s maskama na glavi prijetile zaposlenima te otuđile novac iz blagajne. Za počiniteljima se još traga, a policijske potrole su upućene na mjesto razbojništva. 

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije ističu da je s cijelim slučajem upoznata kriminalistička policija i poduzete sve potrebne mjere u rasvjetljavanju ovog zločina.

Za protekla 24 sata (16/17.1.2023. godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 5 prijava;  na području Mostara 2, na području Konjica 1, na području Neuma 1 i na području Čapljine 1.                  

Iz oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja.    

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirane su 3 prometne nesreće; na području Mostara 2 i na području Čitluka 1. Nije bilo ozlijeđenih osoba.