U prometnoj nesreći na Bišću polju jedna osoba smrtno stradala

Prometna nesreća
Hercegovina.info

U prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na Bišću polju jedna osoba izgubila je život, potvrdili su jutros za Hercegovina.info iz Operativnog centra MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Dvije osobe u ovoj prometnoj nesreći su zadobile teške tjelesne ozljede, a jedna je nažalost podlegla ozljedama. Na mjestu događaja uviđajem je rukovodio dežurni tužitelj.

Kako se doznaje u nesreći su sudjelovala dva vozila Golf i Ford. U izvlačenju unesrećenih sudjelovali su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Njihova intervencija trajala je od 5:50 do 6:20. 

Prometna nesreća

Za Hercegovina info je iz županijskog tužiteljstva Hercegovačko - neretvanske županije potvrđeno da je smrtno stradao muškarac S.M. (1959.) iz Mostara.

On se u trenutku nezgode nalazio na mjestu suvozača u osobnom automobilu Golf 2. Iz Tužiteljstva se navodi kako su po naredbi dežurnog tužitelja oba vozila izuzeta u krug Policijske uprave Mostar kako bi se izvršila vještačenja rehničke ispravnosti.

Također, naređena je i obdukcija smrtno stradale osobe, koja će biti obavljena tijekom srijede. Na mjestu događaja obavljene su sve potrebne radnje od strane službenika Policijske uprave Mostar, potvrđeno je iz Ureda za informiranje Tužiteljstva HNŽ za Hercegovina info.